CONSOLIT NIEUWE SPONSOR BIJ FORWARD LEASE

23 maart 2017

Gisterenavond ondertekende het bedrijf Consolit tijdens een fundraising dinner
onder grote belangstelling een sponsorovereenkomst met Forward Lease Rotterdam.
Het is de volgende stap op de weg die moet leiden naar de top van de Nederlandse eredivisie. Het contract gaat meteen in en behelst afspraken voor de komende twee seizoenen.

Consolit is adviseur bij de bedrijfsautomatisering van met name groothandel, accountancy, service- en projectorganisaties. De 35 medewerkers richten zich op het verbeteren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen zij door de inzet van onder andere Unit4- en Visma-software. Ook geeft Consolit advies bij business- en implementatieconsultancy en ontwikkelt het bedrijf specifieke oplossingen met een eigen development-afdeling.

Algemeen directeur Chiel den Dunnen: “Uit de contacten is gebleken dat de ambities van Consolit en van Forward Lease zeer goed bij elkaar aansluiten. Rotterdam wil groeien tot een organisatie die jaarlijks mee doet om te prijzen en wil op langere termijn zelfs op Europees niveau acteren. Consolit heeft ook de ambitie om te groeien, zowel in kennis en kunde als in naamsbekendheid. De synergie tussen beide organisaties zorgt voor een boost in die ambities.”

Vanuit Forward Lease benadrukt stichtingsvoorzitter Cees-Willem Koorneef dat dit partnership met Consolit heel goed past bij de organisatie, die ook met de naderende samenwerking met Feyenoord, zich steeds professioneler ontwikkelt.

In beeld