MICHAEL KOK TEKENT CONTRACT

29 mei 2017

MICHAEL KOK TEKENT CONTRACT

De eer om het eerste spelerscontract voor seizoen 17-18 te ondertekenen bij Forward Lease was voorbehouden aan Michael Kok. Met dit contract immers begint Michael aan zijn twintigste seizoen bij Rotterdam Basketbal.

De nu 25-jarige Kok debuteerde in 2010 vanuit het tweede team in de eredivisie.

In het afgelopen seizoen speelde hij gemiddeld bijna 24.6 minuten en kwam hij tot de volgende statistieken: 48.2 % tweepunters, 32% driepunters en 81.1% vrije worpen. Daarmee zorgde hij voor 8.1 punten per wedstrijd. Gemiddeld pakte hij 3.44 rebounds per wedstrijd.

Michael Kok: “Ik ben er heel blij mee. Rotterdam past mij als een jas en voor mijn maatschappelijke carrière blijf ik ook graag in de mooiste stad van Nederland. Ik zie uit naar een nieuw seizoen en ga proberen het weer beter te doen.”  
 
Rotterdam, 29 mei 2017
(17/18-01)

In beeld