FORWARD LEASE LEGT MAIK BOUWER VAST

11 juli 2017

FORWARD LEASE LEGT MAIK BOUWER VAST

De achttienjarige Maik Bouwer maakt ook volgend jaar deel uit van de hoofdmacht van Forward Lease. Hij combineert dat met spelen in het talententeam van Rotterdam.

Bouwer heeft de laatste jaren druk bezette zomers. Hij maakte deel uit van de nationale selecties Onder 16 en Onder 18 en presteerde uitstekend op de 3×3 toernooien in binnen- en buitenland. Op zondag 2 juni werd hij in die discipline met het Nederlands team Onder 18 nog tweede op het WK in China. Een huldiging op het Museumplein afgelopen weekend was daarvan het terechte gevolg.

“Ik kijk heel erg uit naar het nieuwe seizoen bij Forward Lease. Ik ga zo nog meer ervaring opdoen in de eredivisie, mij verder ontwikkelen als speler en met het team goed presteren.”

Bouwer kwam vorig jaar nog slechts enkele minuten in actie op het hoogste niveau. De forward benadert inmiddels de twee meter en brengt power in de selectie van Armand Salomon.

“Fijn om hem er weer bij te hebben,” is de reactie van de hoofdcoach. “Maik is niet alleen een jongen van de club die het hoogste team gehaald heeft, maar met zijn werklust zal dat waarschijnlijk niet het eindstation zijn.”

Rotterdam, 11 juli 2017

(17/18-08)

In beeld