ROTTERDAM TEKENT DE ‘LANGE MANNEN’

11 augustus 2017

ROTTERDAM TEKENT DE ‘LANGE MANNEN’

Met het aantrekken van Chris Commons (2.06m/100kg) en Travis George (2.06m/110kg) haalt Forward Lease twee ervaren ‘bigs’. Samen met de eerder vastgelegde Jeroen de Baat moeten zij de ploeg de nodige kracht bieden onder borden.

Chris (1984) speelde de laatste vier seizoenen in Canada. Hij is een veelzijdige speler, die met zijn schot van buiten veel dreiging heeft. Daarnaast vindt hij het heerlijk om inside de strijd aan te gaan met zijn directe tegenstanders.

Ook Travis (1985) houdt ervan zijn lichaam te gebruiken en te knokken voor de ballen in de bucket. Zijn loopbaan bracht hem in een aantal landen in Zuid-Amerika, maar ook in Canada, Koeweit en Thailand.

Travis: “I’m very excited about this opportunity to help the team win games. I can’t wait to bring my energy and toughness to the court”.

De selectie van Forward Lease bestaat daarmee uit de volgende negen spelers: Chris Commons, Coen Stolk, Jeroen de Baat, Kasper Averink, Maik Bouwer, Michael Kok, Ordane Kanda, Ties Theeuwkens en Travis George.

Coach Armand Salomon stelt: ”Het wordt tijd om te beginnen; we hebben er allemaal weer zin in”. Daarnaast geeft hij aan dat de selectie ook weer ruimte zal bieden aan de meest talentvolle jeugdspelers uit het DTL-team.

Rotterdam, 10 augustus 2017
(17/18-10)

In beeld