GAAT TREVOR SETTY ROTTERDAM VEROVEREN?

5 oktober 2017

GAAT TREVOR SETTY ROTTERDAM VEROVEREN?

Hij kwam twee weken geleden aan op Schiphol met een brede glimlach op zijn gezicht en eigenlijk is die lach niet meer weg gegaan. Trevor Setty, de laatste Amerikaanse aanwinst van Forward Lease is een positivo in optima forma.

Op de training gisteren kreeg hij ook zijn teamgenoten plat. Het wordt wat kouder, toegegeven, het is 14 graden buiten. Trevor wapent zich nu al met een ijsmuts, wat moet dat worden als het gaat vriezen. Van koude voeten heeft hij overigens geen last, want die ijsmuts combineert hij nog met slippers.

Trevor komt van Pikeville College en speelde daarna tweeëneenhalf jaar in Engeland bij de Worchester Wolves waar hij bij supporters ongekend populair was. Op 28 oktober wordt hij 28 jaar.

Zaterdag maakt hij voor Forward Lease zijn debuut in de Nederlandse competitie. Gaat hij in Rotterdam net zo populair worden als in Engeland? Aan zijn lach en outfit zal het niet liggen, maar spektakel en statistieken zijn nog wel iets belangrijker. Hij heeft beloofd dat zaterdag tegen Amsterdam allemaal te gaan laten zien, en geloof ons: ook jij wordt er vrolijk van! Weer een reden om er bij te zijn.

In beeld