Forward Lease gaat op herhaling

29 april 2018

FORWARD LEASE GAAT OP HERHALING

Net als in de vorige competitie speelt Forward Lease in de eerste ronde van de play-offs ten Den Bosch. New Heroes verloor zaterdagavond met afgetekende cijfers in de Maaspoort van Donar (48-93) en eindigde zo op de vierde plaats in de eindrangschikking.

Dat het tot het laatste moment spannend was, leert een blik op de ranglijst. Landstede Zwolle, ZZ Leiden en New Heroes Den Bosch eindigden met een gelijk aantal punten (48). Op basis van het onderling resultaat pakt Zwolle de tweede plaats. Ze zijn net als Donar vrijgesteld van de eerste ronde. ZZ Leiden is derde en treft in de eerste ronde Aris Leeuwarden dan als zesde eindigde.

Omdat Forward Lease als vijfde eindigde, genieten de Bosschenaren het thuisvoordeel. Aanstaande dinsdagavond gaat Rotterdam naar de Maaspoort en donderdag staat de return op het programma (20.00 uur in het Topsportcentrum). Wanneer beide teams één wedstrijd winnen, volgt de beslissende wedstrijd zaterdag in Den Bosch.

Als gezegd is dit een herhaling van vorig jaar. Toen verloor Forward Lease beide wedstrijden. In de Maaspoort werd het 82-61, in het Topsportcentrum was het verschil kleiner (59-70). Het team van Armand Salomon zal er alles aan doen om deze keer een beter resultaat neer te zetten.

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom aanstaande donderdag. Forward Lease kan uw steun gebruiken en u gaat een mooie wedstrijd zien.

In beeld