Is Forward Lease nog in staat om te verrassen?

14 mei 2018

Consolit voorbeschouwing Forward Lease vs Donar

Is Forward Lease nog in staat om te verrassen?

Op dinsdagavond 15 mei om 20.00 uur staat alweer de vierde play off wedstrijd op het programma voor Forward Lease Rotterdam. In het eigen Rotterdamse Topsportcentrum komt titelfavoriet Donar op bezoek.

Voor de ploeg van Armand Salomon is het een zware reeks. De zevende zware wedstijd in nog geen 2 weken tijd, is een fysieke aanslag voor de Rotterdamse ploeg. In de uitwedstrijd van afgelopen zaterdag werd bewust Ties Theeuwkens aan de kant gehouden. “In overleg hebben we Ties rust gegeven om in de thuiswedstrijd nog een keer alles te geven”, aldus een trotse coach Salomon. D coach ziet zijn ploeg iedere wedstrijd keihard werken en daardoor bleef de ploeg ook gisteravond tot de rust in het spoor van de Groningers. Der scorende inbreng kwam ditmaal voornamelijk van Setty, Stolk en Madanly.

In het derde kwart werd het echter Bradford Burgess time. Donar schroefde de verdedigende intensiteit op en Burgess schoot de ene na de andere driepunter binnen. Hij eindigde uiteindelijk op 30 punten, met maar liefst 8 driepunters. De vele meegereisde Rotterdam supporters bleven hun ploeg echter luid ondersteunen en zorgden daardoor voor een mooie sfeer in de Martini Plaza.

Mocht Forward Lease Rotterdam de aankomende thuiswedstrijd verliezen, dan betekend dit meteen dat het de laatste wedstrijd was onder de naam Forward Lease, immers vanaf volgend seizoen gaat met verder onder de naam Feyenoord Basketball. Voor zowel spelers als technische staf natuurlijk een reden om a.s. dinsdag alles uit de kast te halen en het de Groiningers zo moeilijk mogelijk te maken. Daarbij zal het belangrijk zijn dat Ordane Kanda scorend wat vaker door zal komen, want de 2 punten afgelopen wedstrijd in Groningen was niet wat we van hem gewend zijn.

Kom allemaal het team ondersteunen, want hulp van alle fans is enorm nodig en zal bijdragen aan de Rotterdamse vechtlust. Bij een onverhoopte nederlaag is het een mooie gelegenheid om de spelers en staf te bedanken voor een mooi en succesvol seizoen. Be there en tot dinsdagavond!!

Koop nu snel je toegangskaarten via: www.rotterdambasketbal.nl/tickets

In beeld