Allport nieuwe partner van Feyenoord Basketball

28 augustus 2018

Allport nieuwe partner van Feyenoord Basketball

Afgelopen week tekenden Victor Wever, directeur van Allport Netherlands, en Armand Salomon een overeenkomst die beide partijen het aankomende seizoen aan elkaar bindt. Daarmee sluit Allport zich aan bij een steeds sterker groeiende kern van betrokken sponsoren en partners van Feyenoord Basketball.

“Wij zijn er als Rotterdams logistiek bedrijf trots op, dat wij Feyenoord Basketball kunnen ondersteunen op hun weg naar de top van de Nederlandse eredivisie. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als de club op termijn ook -net als Allport- over de landgrenzen succesvol kan worden. Verder spreken de maatschappelijke doelstellingen van Feyenoord ons aan. Het zou fantastisch zijn als wij door dit partnerschap de sportparticipatie en -beleving in Rotterdam-Zuid een beetje kunnen verbeteren”, aldus Victor Wever.

Armand Salomon voegt daar aan toe dat hij er van overtuigd is, dat de kracht van het merk Feyenoord de nieuwe partner geen windeieren zal leggen. “Ook in het buitenland kennen veel sportliefhebbers de sportclub uit Rotterdam. Basketbal is in het buitenland vaak groter dan in Nederland. Dat betekent in mijn ogen, dat Allport als partner van Feyenoord basketball ook internationaal een grote stap kan maken”.

Rotterdam, 28 augustus 2018

(18/19-05)

 

 

Foto: Luka de Kruijff

In beeld