TREVOR SETTY IS TERUG BIJ FEYENOORD BASKETBALL

24 oktober 2018

TREVOR SETTY IS TERUG BIJ FEYENOORD BASKETBALL

Trevor Setty is na een kortstondig avontuur in Luxemburg terug in de Maasstad. De Amerikaanse forward (2.03 m) die volgende week 29 wordt, maakte ook vorig jaar deel uit de selectie in het Topsportcentrum. Hij tekende vandaag een contract voor twee seizoenen.

De Amerikaan scoorde vooral met zijn driepunters (42,8%); hij kwam gemiddeld tot 15.6 punten.

Feyenoord Basketball zag Setty aan het eind van vorig seizoen spijtig genoeg vertrekken. Ook de Rotterdamse fans hadden moeite met zijn vertrek want de Amerikaan was de grote lieveling van het publiek. Maar Luxemburg lonkte waar hij in één team ging spelen met z’n broer.

Setty zelf, die in de afgelopen maanden zodra hij vrij was vanuit Luxemburg naar Rotterdam reed, is ontzettend blij dat hij weer in zijn favoriete stad aan de slag kan. “Ik miste de stad en ik miste de fans,” zegt hij. “In een gesprek met mijn coach bleek dat hij geen moeite had met mijn vertrek.”

“Ik ben er klaar voor en ik kan haast niet onder woorden brengen hoeveel zin ik heb om hier weer te gaan presteren. Ik kan niet wachten.”

Toch zal hij wat geduld moeten betrachten; eerst moeten de papieren in orde worden gebracht om legaal in Nederland te kunnen werken.

Feyenoord zal het dus de komende wedstrijden nog zonder hem moeten stellen.

18/19-#07

In beeld