JERMAINE MARSHALL OVERLEDEN

19 januari 2019

Gisteren bereikte ons het diep trieste nieuws dat onze oud-speler Jermaine Marshall is overleden. Hij werd dood aangetroffen in zijn appartement in Nantes. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend gemaakt.

Jermaine kwam in december 2016 over vanuit Cyprus. Zijn fantastische sportmentaliteit, zijn grote lach en zeker ook de momenten waarop hij het spel naar zich toe wist te trekken, staan bij iedereen die er dat seizoen bij was in het geheugen gegrift; hij was een sportman in hart en nieren. Hij is slechts 28 jaar oud geworden.

Na Rotterdam vertrok Jermaine naar Finland en sinds het begin van het huidige seizoen kwam hij in Frankrijk uit voor Nantes. Afgelopen weekend speelde hij nog een geweldige wedstrijd tegen Orleans die hij afsloot met 34 punten.

Wij leven mee met zijn naaste familie en vrienden en wij zullen hem niet alleen blijven herinneren als een goede speler, maar ook als een heel mooi mens.

Komende zaterdag zullen wij, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Dutch Windmills, Jermaine herdenken.

In beeld