FORWARD LEASE TEKENT BIJ

21 augustus 2019

Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball bevestigde vanmiddag de samenwerking met Forward Lease.
In de seizoenen 2016-2018 was dit bedrijf de naamsponsor van de club en ook tijdens het afgelopen seizoen kon het Rotterdamse eredivisiebasketbal op de steun van deze leasemaatschappij rekenen.

In het kader van de samenwerking met Zeeuw & Zeeuw zijn de afspraken met de club opnieuw geformuleerd in een partnerovereenkomst voor de komende twee seizoenen.

Forward Lease is een jonge en snelgroeiende leasemaatschappij voor zowel de particuliere als de zakelijk klant. Het bedrijf weet wat de klant verwacht en dat begint met een heldere website waarop de tarieven kunnen worden gevonden voor het leasen van diverse merken auto’s. En er zijn verschillende leasemogelijkheden: Private Lease, Operational Lease, Financial Lease en Short Lease.

Directeur Dick Tijdeman: “Wat ons aanspreekt in het basketbal is de snelheid en de dynamiek. Dat is wat we binnen Forward Lease ook hanteren, het moet flexibel, snel en goed.”

Forward Lease zal ook optreden als wedstrijdsponsor bij de eerste competitiewedstrijd op zaterdag 28 september tussen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketbal en Zorg & Zekerheid Leiden.

In beeld