MICHAEL KOK OVER DE EERSTE TRAINING: ‘ANDERE MINDSET’

22 augustus 2019

Inmiddels heeft de selectie van Toon van Helfteren er een dag met twee trainingen opzitten. De groep is nog niet compleet; Willem Brandwijk zit met Oranje in Polen (en speelde daar 9.22 minuten mee in de oefenwedstrijd tegen het gastland) en de net gearriveerde Amerikanen Austin Lawton en Keyshawn Woods moeten nog aan de kant blijven.

Natuurlijk was Michael Kok als van ouds bij de start aanwezig. We vroegen hem naar wat hij ervan vond.

“Ik merkte meteen een andere mindset, iedereen wil keihard werken. Het lijkt erop dat er echt toewijding in dit team zit. Toon traint gevarieerd, alle drills komen langs. Het is duidelijk dat hij weet wat hij wil en als het hem niet zint, zegt hij dat dan ook onmiddellijk.”

“Mijn vakantie in het westen van de VS was fantastisch, maar in een zo goed als nieuw team en met een nieuwe coach starten met een nieuwe competitie, is ook geweldig. Ik vind het meteen alweer ontzettend leuk.”

In beeld