Samen bouwen aan uw en ons succes: Feyenoord kan uw krachtige partner zijn!

Business club Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball
20 december 2019

Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball groeit en bloeit. Op het veld en daarbuiten. Neem als voorbeeld onze business club. Daar delen alle partners de trots voor de club, de passie voor sport en de liefde voor onze stad.

Business club Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball
Business club Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. (Beeld: Luka de Kruijf)

Landelijke aandacht

Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball is de afgelopen jaren serieus de weg ingeslagen naar de top van de eredivisie. Hand in hand met het sportieve succes van de afgelopen tijd, weten steeds meer supporters de weg naar het Topsportcentrum te vinden.

Ook in de media is er veel aandacht voor Feyenoord Basketball. Zowel regionaal (zoals Rijnmond en AD Rotterdams Dagblad) als nationaal (van de NOS tot de Telegraaf). Zo zijn we samen op weg naar de Coolsingel en uiteindelijk successen in Europa.

Ambities waarmaken

Lid worden van het business netwerk biedt u een prachtige mogelijkheid om aan te sluiten bij een organisatie die in hoog tempo haar ambities waarmaakt. Als partner kunt u daarvan profiteren. En zeg nu zelf: wat is er mooier dan de club van ‘het mooiste woord’?

Neem contact op

Meer weten? Bekijk onze brochure, of neem contact op met commercieel & technisch directeur Armand Salomon via a.salomon@feyenoord.nl.

In beeld