Basketbal’s Cool gaat weer beginnen! Zaterdag 29 september

We gaan weer beginnen! Zaterdag 29 september! Ben jij niet ouder dan 10 jaar en wil je een keer langs komen om mee te doen aan onze leuke training van Basketbal’s Cool? Dan ben je welkom op de zaterdagochtend vanaf 08:30 uur in de Alexanderhal. Doe je sportspullen aan en kom mee doen, kosten, €2 per keer. Tot zaterdag!

Komende week selectietrainingen voor Mannen U21 DTL

Mannen Onder 21, uitkomend volgend seizoen in de Dutch Talent League zal komende week wederom selectietrainingen hebben. Ook als je eerder niet in de gelegenheid bent geweest, is nu het moment. Michael Kok, de nieuwe hoofdcoach van Mannen U21 zal de trainingen leiden.

De trainingen worden gehouden op

Maandag 25 juni om 20:30 – 22:00 uur in de Zevenkampse Ring

Woensdag 27 juni om 20:30 – 22:00 uur in de Alexanderhal

Vrijdag 29 juni om 20:30 – 22:00 uur in de Alexanderhal

Graag bij binnenkomst melden bij de coach. Alvast veel succes!!

Rotterdam Basketbal zoekt gedreven trainers en coaches

Ben jij een trainer/coach met gezonde gedrevenheid en wil jij dolgraag jouw kennis en plezier over brengen op de toekomstig nieuwe basketbalhelden?!

Dan ben jij van harte welkom bij Rotterdam Basketbal!

Rotterdam Basketbal bestaat bijna 65 jaar. Wij spelen op diverse competitieniveau ‘s van 5e klasse tot en met eredivisie. Met bijna al onze leeftijdsklassen.

We bieden onze spelers een plek aan waarbij een ieder de kans krijgt zich te ontplooien volgens zijn/haar talent, ambitie en mogelijkheden.

Een club waar vriendschap, gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan.

Ben jij de vrouw/man die wij er graag bij hebben en heb jij interesse om een team te trainen en coachen? Meldt je dan aan via tc@rotterdambasketbal.nl

Nieuws van het bestuur en de TC

Beste RoBa spelers en ouders/verzorgers,

De week van de selectietrainingen zit erop.
De coaches hebben de teams samengesteld voor volgend
seizoen. Sommige teams gaan nog verder met de selectie en selecteren de komende weken verder.  Je hebt tijdens de selectie te horen gekregen in welk team je bent opgenomen.

Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met de TC. Vanaf morgen, dinsdag 22 mei, starten de trainingen met de teams voor volgend seizoen. Voor zover mogelijk met de eigen coach voor volgend seizoen en anders is er een tijdelijke coach voor de komende trainingen. Is er nog geen coach, dan kunnen de teams nog niet trainen….op dit moment
geldt dat voor M18-3 en M20-1.

De trainingen lopen vanaf dinsdag 22 mei t/m vrijdag 29 juni.
Op vrijdag 22 juni (op deze dag komen de trainingen eenmalig te vervallen) is ons jaarlijkese eindtoernooi ! Elk team wordt op deze avond verwacht evenals de coach/trainer(s) van de teams. Hoe het eindtoernooi er inhoudelijk uit gaat zien, dat zullen we zo spoedig mogelijk bekend maken. Hou de avond in ieder geval vanaf 16.30 uur vrij!

Hoe gaan de trainingen de komende weken?
Hier onder op de homepage van de site vinden jullie het trainingsrooster voor de Alexanderhal en de Zevenkampse Ring.

Kijk goed welke tijden je moet trainen en op welke locatie. De coach die de training geeft staat erbij. Voor een aantal teams zijn we nog druk bezig om coaches/trainers te vinden.
Ben je nog niet ingeschreven bij Rotterdam Basketbal stuur dan een mailtje naar: tc@rotterdambasketbal.nl met daarin je naam en geboortedatum en in welk team je het afgelopen
seizoen hebt gespeeld.

Met sportieve groet,
TC en het bestuur van Rotterdam Basketbal