Coach Clinic dag

Op de derde dag van IPT hebben wij de eer om Gadi Kedar te ontvangen. In samenwerking met het Regionaal Talentencentrum Rotterdam hebben wij voor jullie een prachtig dagprogramma georganiseerd.

NB: Op deze dag kun je als BT3/BT4 coach ook je punten halen.

Verbouwing Alexanderhal

Bericht van de voorzitter:

Na de asbestsanering zijn we weer terug in de Alexanderhal. De verbouwing van de eerste 2 kleedkamers is van start gegaan en dit zal zo’n 10 weken in beslag nemen. Daarna zijn de andere 2 kleedkamers aan de beurt. De toiletten op de begane grond en de eerste verdieping worden vervangen. De kleedkamer van de scheidsrechters wordt gerenoveerd. De buitengevel wordt ook aangepakt. Gedurende de verbouwing/renovatie periode worden er 2 tijdelijke kleedkamers gerealiseerd op de eerste en de tweede verdieping.

We gaan voor een mooi en goed resultaat!

 

Nieuws over de kantine

Beste leden en ouders/verzorgers van de jeugdleden,

Wij zijn Livia Thode (moeder van Quillane en Keon) en Joyce Hennekam (moeder van Danique en Tycho), al onze kinderen spelen bij RoBA en wij zelf doen op woensdagavond mee aan Ladiesfit bij Jeanine. Wij hebben ons aangemeld om de kantinecommissie van Bertha Bernhard over te nemen.

In samenwerking met het bestuur van Fusion, Rotterdam Basketbal en een aantal enthousiaste vrijwilligers, willen wij
de kantine beetje bij beetje leuker maken.  Naast een flinke  schoonmaakactie in de keuken zijn wij aan het begin van dit seizoen aan het kijken naar de mogelijkheden voor een opknapbeurt van de kantine. Ook is er met het bestuur  afgesproken dat we het assortiment gaan uitbreiden! De kantine gaan we beetje bij beetje leuker maken samen met Fusion en qua assortiment staat er vanaf dit seizoen bij alle thuiswedstrijden fruit en wat lekkers op de bar, voor een acceptabele prijs. Het fruit wordt gesponsord door Frank van Zalingen (vader van Mia en Hugo) zijn bedrijf: Van Lent en Partners. Dank je wel Frank!

Wij zouden het fijn vinden als er zoveel mogelijk contactloos betaald of gepind gaat worden door de klanten. Iedereen heeft een bankpas en we willen graag stimuleren dat mensen hiermee betalen door te vragen of ze misschien ook kunnen pinnen als ze met cashgeld klaar staan. Zo kunnen we het kasgeld tot een minimum beperken en lopen we zo min mogelijk risico op kasverschillen, maar vooral ook qua veiligheid voor de mensen die achter de bar staan.

Als laatste staan alle regels, verwachtingen en handleidingen die handig zijn om bij de hand te hebben in de groene map die zich in het kastje bij de koffiebenodigdheden bevindt. Ook zit hier het wedstrijdschema in zodat je weet hoeveel wedstrijden er zijn die dag (om de hoeveelheid brood/broodjes te kunnen bepalen en uit de vriezer te kunnen halen), of om te zien aan wie je je dienst overdraagt en of je de laatste dienst hebt (en de vuilniszakken moet weggooien in de ondergrondse vuilcontainer op straat).

Kortom, wij hebben er zin in om er een mooie en een gezellige kantine van te maken! Wij hopen jullie ook en rekenen op jullie inzet tijdens de bardienst. Bedankt alvast!

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen dan kunnen jullie ons bereiken via

kantine@rotterdambasketbalvereniging.nl

Kantinegroeten van Livia en Joyce!!

Kortingspas voor wedstrijden Heren 1

Voor alle leden van de vereniging Rotterdam Basketbal (seizoen 2017-2018) ligt er op naam een kortingspas voor H1 klaar bij de speciale balie aan de ingang van het Topsportcentrum Rotterdam.

De pas kan daar worden opgehaald, een legitimatie daarbij is nodig. Met deze kortingspas kunnen leden voor € 2,50 een toegangskaart kopen (die normaal €10,00 kost).
Alleen aanstaande zaterdag kan een er toegangskaart aan de kassa worden gekocht. Daarna kan met deze kortingspas alleen via internet een € 2,50 toegangskaart worden aangeschaft. Ieder lid krijgt bij uitgifte van deze kaart een handleiding mee hoe dat moet gebeuren. De kortingspas is strikt persoonlijk en geldt alleen voor het lid zelf.

Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 22 november vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in de kantine van de Alexanderhal. Om 19.30 uur wordt de koffie en de thee klaargezet en ben je welkom. Om 20.00 uur begint de vergadering.