Wijnactie bij Rotterdam Basketbal

Werk samen met het hele team, ouders, coach en teammanager en verkoop zo veel mogelijk wijn! De opbrengst is voor jullie!

Rotterdam Basketbal organiseert een Wijnactie! Verkoop zo veel mogelijk wijn aan ouders, opa’s en oma’s, vrienden, buren enz. Van iedere fles wijn, die wordt verkocht is € 2,00 voor het team, dat de flessen bestelt. De teams kunnen in overleg met de coach zelf kiezen waar ze het geld aan besteden. Je kunt denken aan shootingshirts of een teamuitje.

Jongeren onder de 18 mogen natuurlijk geen alcohol kopen en verkopen. Dus betrek de ouders bij de actie!

Rotterdam Basketbal werkt bij deze actie samen met ItaliaMondo (wijnsponsor Dames 1). Er is  gekozen voor twee Italiaanse wijnen namelijk een rode Patrizi – Passo del Bricco Piemonte Rosso en de witte Cantina Miglianico – Murelle Terre di Chieti Pecorino IGP. Lees verder voor de beschrijving.

De wijnen hebben een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en zijn heerlijk om te drinken tijdens de feestdagen.

Het is mogelijk om de wijn te proeven. Dit kan op 4 december (rondom wedstrijd Heren 2) en op 11 december (rondom wedstrijd Dames 1).

Ben je niet direct verbonden aan een team, dan is het uiteraard toch mogelijk om de wijn te bestellen. Geef dan op het bestelformulier aan, welk team je favoriet is en dan krijg dit team het geld als extra. Ook zal worden gekeken naar het team dat de meeste wijn verkoopt!  Voor dit team ligt een mooie prijs te wachten.

Wilt u het bestelformulier ontvangen? Stuur een mail naar info@italiamondo.nl

wijn-1

Patrizi – Passo del Bricco Piemonte Rosso wordt gemaakt van de 3 bekendste rode druivensoorten uit Piemonte, Nebbiolo, Barbera en Dolcetto. De wijn heeft 8 maanden in barriques gerijpt. Een wijn met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Past uitstekend bij pasta, stoofvlees en kazen. Prijs € 7,45 per fles € 41,70 per doos  van 6

wijn-2

Cantina Miglianico – Murelle Terre di Chieti Pecorino IGP De Pecorino druif is van origine een Italiaanse druif uit Abruzzo en de Marche. De Pecorino dankt haar naam aan de schapen van Italiaanse boeren, die de druif als lekkernij beschouwden. De pecorino uit Abruzzo is een frisse, fruitige wijn met minerale tonen en een zachte afdronk. Heerlijk als aperitief, bij antipasti, visgerechten, schaaldieren of vissoep. Prijs € 7.45 per fles € 41,70 per doos van 6

De wijn kan worden opgehaald op zaterdagmorgen 17 december 2016 tussen 09.00 en 11.00 uur in de Alexanderhal.

Proeven van de wijnen kan op zondag 4 december tussen 17.00 en 19.30 uur en op zondag 11 december tussen 17.00  en 19.30 uur. De prijs van de wijn is inclusief 21% BTW. De wijn wordt niet verkocht en/of meegegeven aan jongeren onder de 18 jaar. De opbrengst van de wijn komt ten goede aan de teams! Heeft u een bedrijf en wilt u een factuur laat het ons dan weten via info@italiamondo.nl.