Nieuws van het bestuur en de TC

Beste RoBa spelers en ouders/verzorgers,

De week van de selectietrainingen zit erop.
De coaches hebben de teams samengesteld voor volgend
seizoen. Sommige teams gaan nog verder met de selectie en selecteren de komende weken verder.  Je hebt tijdens de selectie te horen gekregen in welk team je bent opgenomen.

Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met de TC. Vanaf morgen, dinsdag 22 mei, starten de trainingen met de teams voor volgend seizoen. Voor zover mogelijk met de eigen coach voor volgend seizoen en anders is er een tijdelijke coach voor de komende trainingen. Is er nog geen coach, dan kunnen de teams nog niet trainen….op dit moment
geldt dat voor M18-3 en M20-1.

De trainingen lopen vanaf dinsdag 22 mei t/m vrijdag 29 juni.
Op vrijdag 22 juni (op deze dag komen de trainingen eenmalig te vervallen) is ons jaarlijkese eindtoernooi ! Elk team wordt op deze avond verwacht evenals de coach/trainer(s) van de teams. Hoe het eindtoernooi er inhoudelijk uit gaat zien, dat zullen we zo spoedig mogelijk bekend maken. Hou de avond in ieder geval vanaf 16.30 uur vrij!

Hoe gaan de trainingen de komende weken?
Hier onder op de homepage van de site vinden jullie het trainingsrooster voor de Alexanderhal en de Zevenkampse Ring.

Kijk goed welke tijden je moet trainen en op welke locatie. De coach die de training geeft staat erbij. Voor een aantal teams zijn we nog druk bezig om coaches/trainers te vinden.
Ben je nog niet ingeschreven bij Rotterdam Basketbal stuur dan een mailtje naar: tc@rotterdambasketbal.nl met daarin je naam en geboortedatum en in welk team je het afgelopen
seizoen hebt gespeeld.

Met sportieve groet,
TC en het bestuur van Rotterdam Basketbal