Club van 100

Wat is de Club van 100 voor Rotterdam Basketbal?

Het is een groep mensen die de vereniging van Rotterdam Basketbal een warm hart toe dragen en het leuk vinden om de organisatie te steunen met een bedrag van 100 euro per jaar.

Komt mijn naam op een bord? We hebben een prachtig bord, een basketbal van twee meter doorsnee, met 100 puzzelstukjes. We streven ernaar dit bord volledig gevuld te hebben en te houden. Het bord staat in de kantine van de hal waar we onze thuiswedstrijden spelen.

Particulier of bedrijf? Dat kan beide. Van een particulier en bedrijf zien wij uw bijdrage als een gift. Een bedrijf krijgt een factuur voor € 100,– exclusief btw, omdat de bedrijfsnaam op het bord komt te staan.

Krijg ik er nog iets voor terug? Jazeker.  Uw naam op het puzzelstuk.  Uw naam op de website / Facebook /Instagram / Twitter. 2x per jaar een sponsor -borrel.  2x vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van heren 1. We sturen u maandelijks onze nieuwsbrief.

Voor hoe lang word ik lid? Uw lidmaatschap duurt een jaar en gaat in op de dag dat u zich aanmeldt. Aan het eind van dat jaar kunt u uw lidmaatschap stop zetten, maar we gaan ervan uit dat u uw lidmaatschap stilzwijgend verlengt. U krijgt een maand voor de afloop van het lidmaatschapsjaar van ons een herinnering.