Club van 100

Wat is de Club van 100 voor Rotterdam Basketbal?

Het is een groep mensen die de vereniging van Rotterdam Basketbal een warm hart toe dragen en het leuk vinden om de jeugd te steunen met een bedrag van € 50,- per puzzelstuk-aandeel per seizoen. Jij mag net zo veel aandelen kopen als jij wilt.

Komt mijn naam op een bord?

We hebben een prachtig bord, een basketbal van twee meter doorsnee, met 100 puzzelstukjes. We streven ernaar dit bord volledig gevuld te hebben en te houden. Het bord staat in de kantine van de hal waar we onze thuiswedstrijden spelen.

Particulier of bedrijf?

Dat kan beide. Van een particulier en bedrijf zien wij jouw bijdrage als een gift. Een bedrijf krijgt een factuur.

Krijg ik er nog iets voor terug?

Jij wordt lid van een exclusieve groep vrienden van Rotterdam Basketbal. We vermelden onze Club van 100 leden op onze website en bij voldoende Club van 100 leden aanmeldingen wordt er tevens een exclusieve Feyenoord Heren 1 avond georganiseerd.

Voor hoe lang word ik lid?

Jouw lidmaatschap duurt een seizoen en gaat in op de dag dat jij je aanmeldt. Aan het eind van dat seizoen kun je jouw lidmaatschap stop zetten, maar we gaan ervan uit dat jij jouw lidmaatschap stilzwijgend verlengt. Jij krijgt een maand voor de afloop van het lidmaatschapsjaar van ons een herinnering.

Wat gebeurt er met het geld?

Het bedrag wordt gebruikt in de begroting van onze vereniging. We versterken onze organisatie en met name om onze jeugd van alle nodige trainingsmateriaal te voorzien.

Wie kan ik hierover aanspreken?

Alle vragen of suggesties omtrent de club van 100 kun je aan  Eelco de Vaal richten middels: sponsor@rotterdambasketbal.nl

Indien jij lid wordt, ontvang jij specifieke instructies voor betaling en natuurlijk de vraag welke naam er op jouw puzzelstuk(ken) dient te komen.

Alvast bedankt namens de jeugd van Rotterdam Basketbal!