Fysiotherapeuten

In ons opleidingsprogramma werken wij met het ASM- en LTAD-model. Sinds seizoen 2017-2018 zijn wij de samenwerking gestart met Nieuw Rotterdam Peil. Wij stellen Luuk Besseling aan u voor:

Mijn naam is Luuk Besseling, oud speler van Rotterdam Basketbal. Ik heb hier altijd met veel plezier gebasketbald en mooie herinneringen gemaakt.

Momenteel ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Sportmedisch Centrum Nieuw Rotterdams Peil gelegen in het Sparta Stadion. Het is een centrum waar sportartsen en sportfysiotherapeuten samenwerken om sportgerichte zorg te leveren aan de breedte- en topsport. Denk hierbij niet alleen aan voetbal maar ook aan alle andere sporten. Binnen dit centrum ben ik voornamelijk bezig om sporters te begeleiden met het revalidatieproces.

Sinds dit seizoen werken wij als Sportmedisch Centrum samen met de jeugdopleiding van Rotterdam Basketbal. Ik zal mij inzetten om de fysieke prestatie van de spelers te verbeteren en het blessurerisico te verlagen. Vanwege mijn verleden in het basketbal is er ook de mogelijkheid voor sport specifieke revalidatie.

Indien er blessures zijn kunt u snel bij ons terecht voor een intake en een behandelplan.

Bel voor een afspraak naar 010-4622010 en vermeld dat u van Rotterdam Basketbal bent.