Aanmelden

Wil je je aanmelden?

Hier vind je ons aanmeldformulier:  ROBA_Aanmeldingsformulier 2019

Vul het formulier in en lever het samen met een pasfoto in bij het verenigingskantoor in de Alexanderhal. Ter plekke moet het inschrijfgeld van €50,- worden betaald. Dit bedrag wordt later in mindering gebracht op de rekening voor de contributie.

Meestal kunnen de gegevens direct worden verwerkt.
Het kan ook een dag duren, voordat de inschrijving een feit is en wedstrijden gespeeld mogen worden. Voor landelijk spelende leden moet eerst een licentie aangevraagd worden. Wanneer je van een andere club komt, dan moet je ook een schuldvrijverklaring van je vorige vereniging overleggen.

Het indelen in een team is afhankelijk van het niveau waarop je wilt spelen. Voor selectieteams zijn er selecties en word je uitgenodigd door de trainer. Voor de overige teams word je eerst op kunnen en dan op leeftijd (geboortejaar) ingedeeld. Na enige tijd ontvangen we dan een legitimatiebewijs van de Nederlandse Basketbal Bond. Deze spelerskaart wordt bewaard door je coach of teamleider. Speel je in twee teams, regel dan een extra spelerskaart via het verenigingskantoor. Zonder spelerskaart kun je niet deelnemen aan de competitie.