Kantinecommissie

Wij stellen aan jullie voor: 

Wij zijn Livia Thode (moeder van Quillane en Keon) en Joyce Hennekam (moeder van Danique en Tycho). Al onze kinderen spelen bij RoBa en wij doen zelf op woensdagavond actief mee aan Ladiesfit bij Jeanine. Eind vorig seizoen hebben wij ons aangemeld om de kantinecommissie van Bertha Bernhard over te nemen. Na jarenlang dit met veel plezier te hebben gedaan, heeft zij tijdens de laatste ALV in juni aangegeven dat zij haar vrijwilligerswerkstokje wilde overdragen, . Als kantinecommissie hebben wij als taken het regelen van onder andere het inkopen van etenswaren en drinken voor de verkoop in de kantine, assortiment bepalen, regels/handleidingen opstellen voor de bardienst, professionele schoonmaak aansturen, inrichting van de kantine, afspraken maken met het bestuur en met de volleybalvereniging Fusion waar we de kantine en de spullen in de keuken mee delen.

In de zomer zijn wij begonnen met het inventariseren van alle werkzaamheden en hebben wij bekeken of we deze activiteiten efficiënter kunnen organiseren, de omzet kunnen verhogen en of wij het assortiment aantrekkelijker en gezonder kunnen maken. Na een flinke schoonmaakactie in de keuken, samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers, hebben we inmiddels gesprekken gevoerd met het RoBa bestuur en Fusion (de volleybalvereniging) over de verantwoordelijkheden van de kantinecommissie. In het gesprek met zowel Fusion als het RoBa bestuur hebben we het over een opknapbeurt van de kantine gehad. Met het RoBa bestuur hebben wij daarnaast ook afgesproken dat we het assortiment gaan uitbreiden. De kantine zal dit jaar beetje bij beetje leuker en gezonder worden. Qua assortiment staat  bij alle thuiswedstrijden fruit en wat lekkers op de bar, voor een mooie prijs. Het fruit wordt gesponsord door Frank van Zalingen (vader van Mia en Hugo) zijn bedrijf: Van Lent en Partners. Dank je wel Frank!

Wij hebben er zin in om er een mooie en een gezellige kantine van te maken! Wij hopen jullie ook en rekenen op jullie inzet tijdens de bardienst. Bedankt alvast! Mochten jullie nog vragen of opmerkingen dan kunnen jullie ons bereiken via kantine@rotterdambasketbal.nl

Kantinegroeten van Livia en Joyce!