Kantinecommissie

Joyce Hennekam (moeder van Danique en Tycho) en Nathalie Hiemstra (moeder van Jelle en Ties) zwaaien in seizoen 2019-2020 de scepter in de kantine.

Als kantinecommissie hebben wij als taken het regelen van onder andere het inkopen van etenswaren en drinken voor de verkoop in de kantine, assortiment bepalen, regels/handleidingen opstellen voor de bardienst, professionele schoonmaak aansturen, inrichting van de kantine, afspraken maken met het bestuur en met de volleybalvereniging Fusion waar we de kantine en de spullen in de keuken mee delen.

In het gesprek met zowel Fusion als het RoBa bestuur hebben we het over een opknapbeurt van de kantine gehad. Deze is in 2019 uitgevoerd. De kantine is dit jaar beetje bij beetje leuker en gezonder worden. Qua assortiment staat  bij alle thuiswedstrijden fruit en wat lekkers op de bar, voor een mooie prijs. Het fruit wordt gesponsord door Frank van Zalingen (vader van Mia en Hugo) zijn bedrijf: Van Lent en Partners. Dank je wel Frank!

Wij hebben er zin in om er een mooie en een gezellige kantine van te maken! Wij hopen jullie ook en rekenen op jullie inzet tijdens de bardienst. Bedankt alvast! Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben dan kunnen jullie ons bereiken via kantine@rotterdambasketbal.nl

Kantinegroeten van Joyce en Nathalie!