Sportplus

Sportverenigingen die trainingen verzorgen voor cliënten van een jeugdzorgorganisatie. Of die sport of beweging bieden aan mensen die zijn verwezen door een fysiotherapeut. Het zijn voorbeelden waarbij Rotterdamse sportclubs en maatschappelijke organisaties elkaar vinden om ambities te verwezenlijken die verder reiken dan wat traditionele clubs in huis hebben.

Rotterdam Sportsupport stimuleert en ondersteunt sportverenigingen bij het realiseren van maatschappelijke activiteiten. Een toetsingscommissie bepaalt welke clubs het Sportpluspredicaat ontvangen. Dit toont aan dat de club een gezonde sociale en organisatorische huishouding heeft en succesvolle maatschappelijke activiteiten ontplooit.

Wij zijn een van de sportvereniging die is erkend als sportplusvereniging. Met onze vele maatschappelijke projecten in diverse wijken in Rotterdam nemen wij onze rol in de Rotterdamse samenleving op. Kijk verder voor meer informatie over de projecten die wij doen. Heb jij zelf een idee en zoek jij de samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op via bestuur@rotterdambasketbal.nl.