Taken spelers en ouders

Om ervoor te zorgen dat alle teams hun wedstrijden op goede manier kunnen spelen, is het van groot belang dat alle leden van de vereniging hun taken uitvoeren.

De teams zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het vervoer naar de uitwedstrijden. De spelers van de teams die een teamtas hebben met wedstrijdtenues van de vereniging nemen om de beurt de tas met tenues mee naar huis om deze te wassen.

Het is voor de vereniging en voor de spelers en toeschouwers belangrijk dat op wedstrijddagen de kantine open is. Niet alleen is het prettig om iets te eten of te drinken te kopen, ook verdient de vereniging wat geld door de verkoop in de kantine. De ouders van de leden draaien om de beurt een ‘kantinedienst’. Het rooster is te vinden op deze website en op het publicatiebord in de Alexanderhal.

Daarnaast wordt van de ouders van de U10, U12 en U14 teams verwacht, dat zij tijdens wedstrijden tafelen of fluiten. Vanaf U14 zitten ook jeugdspelers aan de jurytafel of worden zij als scheidsrechter ingezet.

  • Zorg ervoor dat je 15 minuten voor de aanvang van je taak aanwezig bent.
  • Bij de U10, U12 en U14 staan de namen van de kinderen die moeten spelen, de ouders/verzorgers van deze kinderen nemen deze taak voor hen waar.
  • Ieder die is ingedeeld voor een taak, is verantwoordelijk voor deze taak. Kun je zelf niet, zorg dan dat er iemand anders staat.
  • Ieder lid dat ouder is dan 15 jaar wordt ingedeeld om te fluiten. Zorg dat je er klaar voor bent en volg de F-Cursus.
  • Er worden regelmatig tafel- en fluitcursussen gegeven; houd het publicatie bord en de nieuwsbrief in de gaten voor de juiste data.
  • LET OP!!! Wanneer je niet komt opdagen, als je bent ingedeeld voor een taak, heb je de volgende thuiswedstrijd van je eigen team een taak.