Bestuur

Achter en voor de schermen

Aantal mensen * inzet = mate van succes

Een club leiden doe je samen. Een aantal mensen probeert naast het gewone werk extra verantwoordelijkheden tot een goed einde te brengen. Samen vormen zij het bestuur. Het bestuur luistert naar spelers, ouders, staf de NBB en probeert alle keuzes te maken die in het belang zijn van de toekomst van de club.

Voorzitter

Dorinde Hoogsteden

Al jaar en dag ben ik middels mijn kinderen betrokken bij basketballend Nederland. Rotterdam is mijn thuishaven en Rotterdam Basketbal dus mijn club. 

Als voorzitter ben ik elke dag aan de slag om zowel de professionele ambitie als de breedtesport optimaal de ruimte te geven. 

 

Sponsorzaken

Eelco de Vaal

Na ongeveer 19 jaar gespeeld en gecoacht te hebben bij het Schiedamse Juventus, was het nu de beurt aan mijn zonen Tjall en Mink. Bij Rotterdam Basketbal voelden we een warm welkom. Tijdens een aantal seizoenen dat ik mij als teammanager en assistent coach heb gezet, zag ik dat mijn ervaring iets kon betekenen voor een club, die alle hulp kan gebruiken.

Samen met mijn eigen Marketing en Design achtergrond ben ik begonnen de uitstraling te verbeteren. Ook voor de broodnodige sponsoring. Voor ik het wist was ik onderdeel van het bestuur geworden en besteed ik nu veel van mijn vrije tijd in het optuigen en behouden van een mooie vereniging.

 

Technische zaken

Mattijn de Graaf

 

Wedstrijd secretaris

Elles Wiessner

Bestuurslid MVO / Rolstoelbasketbal

Sylvana van Hees

 

Secretaris

Hans van der Struik

Ik ben al snel teammanager geworden bij mijn zoon Fons. Dat doe ik met veel plezier. Dan kom je in aanraking met meerdere mensen binnen de club. Altijd op een prettige manier. Hoe de club zich presenteert en de ambitie spreekt mij aan. RoBa verwachten veel van hun staff en coaches en daar wordt veel energie in gestopt. En dat werpt zijn vruchten af.
 
Bij iedere club die op vrijwilligers draait, is het lastig om alle functies bezet te krijgen. Dat is bij Roba niet anders. Ik heb daarom de handschoen opgepakt en bekleed de functie van secretaris. Ik wil daarmee graag mijn steentje bijdragen aan het team dat sturing geeft aan de club.
Penningmeester

Taako Brouwer

Frank van Zalingen heeft de hele administratie in enkele jaren tip top in orde gebracht en zoekt nu iemand om het stokje over te nemen. Taako heeft tijdelijk deze verantwoordelijk op zich genomen. Iets voor jou? Of ken je iemand die dit zou willen doen? Lees de vacature en laat het ons weten!