ROBA 3X3

| Over RoBa 3x3 | Member worden | Agenda |

Welkom bij RoBa 3x3

Welkom op de nieuwe homepage van de 3×3 community van Rotterdam Basketbal!

Op deze pagina vind je alle informatie over onze activiteiten. De 3×3 community van Rotterdam Basketbal biedt jongeren een nieuwe, flexibele manier om te basketballen. Zo kan je op vaste zondagen naar onze “3×3 hang-out” komen, of namens de 3×3 community met jouw basketballvrienden deelnemen aan toernooien en competities. Ben je liefhebber van 3×3 basketbal en wil je met jouw vrienden sporten en chillen in een relaxte sfeer wanneer het jou uitkomt? Dan is onze 3×3 community iets voor jou!

Activiteiten

In onze home-base Alexanderhal organiseren we op de zondagen (zie agenda) een “3×3 hang-out”. We organiseren pick-up games, toernooien, interne competities, King of the court, en diverse challenges en contests. 

Als het weer beter wordt, gaan we ook op pleintjes in Rotterdam spelen. Als member van onze 3×3 community kan je meedoen aan toernooien en competities in één van onze 3×3-crews. Deze kan deze ook zélf maken met 3 van je vrienden (lees hierover meer bij toernooien).

Wij zijn een groep streetball-liefhebbers die met elkaar een 3×3 family vormen. Zie het als een groep vrienden die bij elkaar komen om te chillen en te basketballen. Niets moet, veel mag. De ervaren coaches, die als speler of coach op het hoogste niveau hebben gespeeld (eredivisie, EK’s WK’s) begeleiden jullie en de activiteiten, maar bepalen niet wat er gebeurt. Dat doen we samen! Jullie hebben daarin dus een belangrijke stem en we gaan samen deze community bouwen.

Ben jij ondernemend, heb je goede ideeën en wil je ook je eigen activiteiten in de 3×3 community organiseren? Meldt het ons en we gaan je als “rolmodel” opleiden en supporten om je eigen events te organiseren. Je kan hier zelfs een vergoeding voor krijgen. Beats working in the supermarket!

"Uiteindelijk ben ik wel de expert bij wie ze vragen neer kunnen leggen, maar de beste oplossing vinden ze bij mij altijd zélf.”

Frank Vermeulen

Hang Outs en clinics

Regelmatig toveren wij onze Alexanderhal om tot een 3×3 Hang-Out. Een omgeving met professionele begeleiders waar je lekker 3 uur lang kunt werken aan de skills. 

Ook geven we her en der in de regio 3×3 clinics die vaak afgesloten worden met een toernooi.

Toernooien

Wij zijn altijd op zoek naar toernooien in en buiten Rotterdam, maar organiseren ook trips naar binnen- en buitenland. Je kan dus binnen de 3×3 community een eigen 3×3 team/crew formeren en deelnemen aan Streetball Masters Tour in Nederland.

Geef jouw team een unieke naam en showcase je talent deze zomer- of wintertour. Onze coaches staan voor je klaar om je te helpen je talent als 3×3 speler én je team te ontwikkelen, zodat je een voorsprong hebt op andere 3×3 teams in Nederland.

Competitie

Namens de 3×3 family gaan we ook meedoen aan de 3×3 competitie van de NBB. Via onze community kan je je inschrijven om mee te doen aan de landelijke 3×3 competitie van de NBB, en onze hometown 010 representen tegen andere steden in Nederland.

De NBB organiseert vanaf het seizoen 2021-22 in verschillende speelweekenden een 3×3 competitie. In steeds wisselende speelsteden in Nederland worden er 3×3 wedstrijden gespeeld en maak je kans om 3×3 kampioen van Nederland te worden!

Kosten

Wij werken met credits. Die koop je vooraf en zijn gebonden aan 1 persoon. Wij schrijven dan per event credits af. Hoe meer credits je in 1x koopt, hoe goedkoper het is.

Bij de eerste aankoop brengen wij minimaal 3 credits in rekening. Dat is voor zaalhuur, organisatie, het speciale 3×3 lidmaatschap bij de NBB, zo ben je ook goed verzekerd tijdens onze events. LET OP: Deze credits worden elk seizoen in rekening gebracht.

Je eerste keer mee spelen in de hang-out is gratis.

1 credit
€ 3,-
10 credits
€25,-
50 credits
€115,-
Administratie NBB en verzekering
3 credits
Verplicht
Deelname per hangout
1 credit
Deelname NBB competitie
n.t.b.
Deelname toernooien
n.t.b.
Verschilt per toernooi of evenement en is afhankelijk van het aantal deelnemers.

HOE SCHRIJF IK MIJ DAN IN VOOR EVENTS?
Wij zorgen in ieder geval dat we ruim op tijd communiceren wanneer je kan inschrijven voor events en daarbij vermelden we hoeveel credits het kost.

HOE LANG ZIJN MIJN CREDITS GELDIG?
Zo lang wij het 3×3 programma verzorgen, blijven je credits geldig.

IS DIT DAN OOK EEN CONTRIBUTIE EN BEN IK DAN GELIJK “LID”?
Nee, je kan via onze community gewoon deelnemen aan bv Streetball Masters of de NBB-competitie, terwijl je lid bent van een andere basketbalvereniging dan Rotterdam Basketbal. De kosten zijn voor de deelname aan de NBB 3×3-competitie, de verzekering, de zaalhuur en de organisatie. Je hoeft jezelf niet over te schrijven als lid naar RoBa.

Aanmelden

We willen graag iedereen een plekje geven in onze community, alleen is er natuurlijk wel een grens voor het aantal deelnemers. Daarom nodigen we je uit om zo snel mogelijk in te schrijven zodat je jouw plekje kan claimen.
 

Voor meer informatie over onze 3×3 community:

Word eerst member van onze Community en meld je dan aan voor een event.

 

Sponsoren

Bent u een bedrijf met als doelgroep jongeren tot 23 jaar? Dan hebben wij de perfecte plek voor u om uw producten en diensten aan te bieden. Kom eens langs bij één van onze hang-outs om de sfeer te proeven en in een gesprek te verkennen hoe we in een commercieel partnership elkaar kunnen versterken.

Meet The Team

Cedinio Baly

Trainer coach | 3x3

Jacky Lima

Trainer coach | 3x3

Max Hirs

Trainer coach | 3x3

Sake Hoogsteden

Trainer coach | 3x3

Guno Esajas

Trainer coach | Alleen Jij Bepaalt | 3x3

Jeanine Tjin-A-Sioe

Trainer coach | Ladies basket Fit | 3x3