Taken uitvoeren

Iedereen helpt

Samen maken we het seizoen

Om ervoor te zorgen dat alle teams hun wedstrijden op goede manier kunnen spelen, is het van groot belang dat alle leden van de vereniging hun taken uitvoeren. Als lid van Rotterdam Basketbal heb je een aantal taken die uitgevoerd moeten worden.

Speel is in X10 of X12 dan heb je nog geentaken te doen. Je ouder(s)/verzorger(s) zullen taken krijgen om te verrichten.

Speel je in M14 of V14 dan krijg je tafeltaken tijdens de thuiswedstrijden van andere teams van RoBa. Hiervoor zal een schema worden gemaakt zodat een ieder goed op de hoogte is van zijn/haar taken en dat het evenredig is verdeeld. De teammanager zal hiervoor zorg dragen.

Speel je M16 of hoger dan ben je verplicht de scheidsrechtercursus te volgen en krijg je scheidsrechtertaken tijdens thuiswedstrijden van RoBa. Daarnaast krijg je ook tafeltaken tijdens thuiswedstrijden van andere RoBa teams. Hiervoor zal een schema worden gemaakt zodat een ieder goed op de hoogte is van zijn/haar taken en dat het evenredig is verdeeld. De teammanager zal hiervoor zorg dragen.

Kom je je taken niet na dan volgen er sancties.  Je krijgt de eerstvolgende wedstrijd die je thuis speelt een taak bij je eigen team. Indien deze ook niet wordt uitgevoerd zal de vereniging overgaan tot schorsing van de speler.

  1. Zorg ervoor dat je 15 minuten voor de aanvang van je taak aanwezig bent.
  2. Bij de U10 en U12  staan de namen van de kinderen die moeten spelen, de ouders/verzorgers van deze kinderen nemen deze taak voor hen waar.
  3. Ieder die is ingedeeld voor een taak, is verantwoordelijk voor deze taak. Kun je zelf niet, zorg dan dat er iemand anders staat.
  4. Ieder lid dat ouder is dan 15 jaar wordt ingedeeld om te fluiten. Zorg dat je er klaar voor bent en volg de Cursus.

Afspraken