DEG

RoBa Team Angel Xu12-1
DEG

Deg is een gespecialiseerd advies- en detacheringsbureau in projectbeheersing. Wij verbinden succesvolle talenten met bedrijven in technische sectoren. Wij sturen op competenties en kennis bij onze kandidaten en matchen dit met de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers. Onze consultants zijn in staat een projectteam te activeren waardoor projectbeheersing een integraal onderdeel wordt van de projectorganisatie.  Wij geloven dat plezier in het werk centraal staat en een voorwaarde is tot succes.

Onze partners werken met ons samen om wie we zijn en ons waarom. Wij winnen tijd in de wereld van projecten door onze visie op succes. Wij verbinden talenten met een gevoel voor techniek op projecten met een bewustzijn dat elk mens en bedrijf uniek is en in beiden de sleutel tot succes ligt. Wij hebben de missie om mensen en bedrijven te matchen met hetgeen wat het meest belangrijk is – ervaring. Wij denken hierbij in persoonlijkheid competenties én kennis.

Waarom sponsor?

Wij als Deg vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst en de jeugd is hierbij een heel belangrijke doelgroep. Wij geloven ook dat kinderen vrij moeten zijn om zichzelf te ontwikkelen op sportief gebied, zodat ze gezond en vitaal hun toekomst tegemoet kunnen gaan. Daarnaast is het sociale aspect belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en leren ze omgaan met een groepsdynamiek. Sport en bewegen worden voor jeugd in verband gebracht met verschillende positieve uitkomsten.

Naast een betere fysieke gezondheid, scoren sportende jongeren ook beter op andere uitkomsten dan niet-sportende jongeren. Zij hebben bijvoorbeeld meer zelfcontrole, zelfvertrouwen en gevoel voor sociale normen dan jongeren die niet sporten. Daarnaast ervaren zij minder depressieve klachten of stress en zijn zij initiatiefrijker, vrolijker en sociaal vaardiger dan niet-sportende jongeren. Verder presteren sportende jongeren beter op school en hebben zij meer succes op de arbeidsmarkt dan jongeren die niet sporten. Vanwege de samenhang tussen sport en deze positieve uitkomsten voor jongeren willen wij als Deg graag ons steentje hieraan bijdragen.  

Adres

Aert van Nesstraat 1d

2901 BH Capelle a/d IJssel

Contact