Werkgroepen

Niet lullen, maar poetsen.

Vele handen maken licht werk

Het verenigingsleven is gebouwd op vrijwilligers. Dat is bij RoBa niet anders. Er zijn vele handen nodig om onze club draaiende te houden. Hieronder lees je wat er zoal speelt en waar de club altijd een extra hand kan gebruiken.

Wil je ook helpen? Stuur een mail naar redactie@rotterdambasketbal.nl of bekijk de vacatures:

Het hart van de club

Kantinecommissie

Joyce Hennekam (moeder van Danique en Tycho) en Nathalie Hiemstra (moeder van Jelle en Ties) zwaaien in seizoen 2019-2020 de scepter in de kantine.

Als kantinecommissie hebben wij als taken het regelen van onder andere het inkopen van etenswaren en drinken voor de verkoop in de kantine, assortiment bepalen, regels/handleidingen opstellen voor de bardienst, professionele schoonmaak aansturen, inrichting van de kantine, afspraken maken met het bestuur en met de volleybalvereniging Fusion waar we de kantine en de spullen in de keuken mee delen.

In het gesprek met zowel Fusion als het RoBa bestuur hebben we het over een opknapbeurt van de kantine gehad. Deze is in 2019 uitgevoerd. De kantine is dit jaar beetje bij beetje leuker en gezonder worden. Qua assortiment staat  bij alle thuiswedstrijden fruit en wat lekkers op de bar, voor een mooie prijs. Het fruit wordt gesponsord door Frank van Zalingen (vader van Mia en Hugo) zijn bedrijf: Van Lent en Partners. Dank je wel Frank!

Wij hebben er zin in om er een mooie en een gezellige kantine van te maken! Wij hopen jullie ook en rekenen op jullie inzet tijdens de bardienst. Bedankt alvast! Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben dan kunnen jullie ons bereiken via kantine@rotterdambasketbal.nl

Kantinegroeten van Joyce en Nathalie!

 

Begeleider van de velden

Zaalwacht

Wanneer je bij ons in de Alexanderhal speelt, kom je ze vast tegen. De mensen die er voor zorgen dat alles in de hal op tijd klaar is om te kunnen spelen. Dat mensen zich aan de regels houden en alles hal schoon blijft zodat we  gezellige wedstrijddagen kunnen draaien.

Onze connectie met Nederland

Webredactie

Deze website is opgezet door vrijwilligers die het belangrijk vinden om transparant naar de buitenwereld te zijn. Nieuwe leden, ouders familieleden, pers en andere geïnteresseerden kunnen RoBa op de website volgen.

Onze webredactie zorgt daarom voor de juiste publicaties op het juiste moment.

De fun rondom het spelletje

Evenementen commissie

Een club kent naast een sportieve drive ook een sociaal bestaansrecht. Zodra het even kan, proberen onze mensen van de evenementen commissie gezellige bijeenkomsten te organiseren.

Een disco, karaoke of toernooi. Kerst, pasen of jubileum, alles om het lidmaatschap van RoBa een feest van te maken.

Hip and happening

Social media redactie

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn. Binnen de vereniging gebruiken we voornamelijk WhatsApp, maar naar buiten toe maken we gebruik van diverse social media platformen.

Een groep van vrijwilligers die het belangrijk vinden om met elkaar te kunnen communiceren verzorgen samen onze uitingen op de website, Facebook en instagram.