RoBa partner Be Twisted paardencoaching

Leer jezelf kennen met behulp van paarden.

Wij zetten paarden in als coach omdat zij feilloos aanvoelen wie wij werkelijk zijn. Ze houden je, zonder waarde-oordeel, een spiegel voor waardoor we inzichten kunnen verkrijgen over ons eigen gedrag, manier van handelen, overtuigingen en gevoel.

Het contact met de paarden, de spiegel, de energie, de warmte en liefdevolle blik die je kan helpen stappen te maken in het ontdekken van je eigen ik/je authenticiteit/jouw potentie om voor de volle 100% jouw leven te LEVEN.

Het is ontzettend tof om mijn passie voor paarden te mogen combineren met mijn liefde voor mensen. Samen met de paarden een stukje mee te lopen op jouw pad ,ter begeleiding, om zo je eigen pad weer te vervolgen in de richting die jij kiest……met jouw hele hart!

Waarom sponsor?

Vanuit mijn werk als coach vind ik het belangrijk dat kinderen en volwassenen iets kunnen doen waar hun passie ligt en in beweging zijn. Sport helpt niet alleen bij je fysieke gezondheid maar heeft ook een positief effect op je mentale gezondheid. Bij intensief sporten komt het stofje endorfine vrij, die er voor zorgt dat je vrolijker en relaxter wordt. Daarnaast worden je hersenen aan het werk gezet waardoor je productiever en helderder kan nadenken. Basketbal is leuke sociale bezigheid, waarin je leert rekening te houden met en respect te hebben voor elkaar.  
 
Door mijn zoon zijn passie voor basketbal heb ik kennis gemaakt met deze mooie sport en dit heeft er voor gezorgd dat ik verliefd ben geworden op het spelletje. Hard werken, leren incasseren, respect voor elkaar en het dynamische spel zorgen ervoor dat ik Rotterdam Basketbal ben gaan sponsoren.

Adres

Be Twisted
Hartelweg 9
4825BZ Breda

Contact

Marloes Leijten

06-16383348

marloes@betwisted.nl

www.betwisted.nl