Maxx & June kraamzorg

RoBa Team Angel Mu22
Maxx & June

Moeder worden is spannend. Zeker bij een eerste kindje. Waarschijnlijk heb je allerlei vragen over de kraamzorg: hoeveel uren kraamzorg krijg ik, wat kost dat, wat doet de kraamverzorgende allemaal?

Geen zorgen, wij zijn er voor jou! Op deze site geven we je graag antwoord op allerlei vragen over onze kraamzorg.

De kraamverzorgende komt 8 dagen bij je thuis. Ze is er voor het hele gezin, maar vooral voor jou en je kindje. Ze leert jullie alles over de verzorging van je kindje zoals luiers verschonen, veilig slapen en badderen. Ze helpt jou om de borstvoeding op gang te helpen of geeft uitleg over het klaarmaken van flesvoeding.

Daarnaast controleert ze de gezondheid van jou en je baby. Bij jou kijkt ze naar je lichaamstemperatuur, bloedverlies en wondgenezing om te zien of je goed herstelt van de bevalling. Bij je baby kijkt ze of hij of zij goed drinkt, poept en plast, goed groeit en op temperatuur blijft. Dit wordt allemaal bijgehouden in een groeiboekje, zodat je het later nog eens kunt teruglezen. Als je thuis bevalt, en soms bij een ziekenhuisbevalling, is er ook een kraamverzorgende aanwezig.

Waarom sponsor?

Kleine kinderen of grote kinderen… iedereen kan wat hulp gebruiken. Wij hopen dat de iedereen bij Rotterdam Basketbal onbezorgd kan sporten en werken aan zijn gezondheid. Basketbal vinden wij al een hele mooie sport, maar dat het een teamsport is, vinden wij extra belangrijk bij de sociale ontwikkeling van kinderen van alle leeftijden!

Adres

P.Engelvaartstraat 10

3201 KD Spijkenisse

Contact