Aanvoerdersband voor RoBa voorzitter Dorinde!

Vanuit Sportsupport Rotterdam worden mensen die een unieke toegevoegde waarde hebben aan sportend Rotterdam, beloond met een aanvoerdersband. Afgelopen week kreeg onze hard werkende voorzitter Dorinde – onder toeziend oog van de camera – deze aanvoerdersband uitgereikt door Gert-Jan Lammens, directeur van Rotterdam Sportsupport. En daar zijn wij trots op!

 

Erkenning

Dorinde ontving de unieke groen-witte band met een hernieuwde versie van het stadswapen ‘Sterker door Strijd’. Deze ‘aanvoerders’ dragen actief bij aan diversiteit en inclusie in de Rotterdamse sport. Binnen de vereniging wisten wij als dat Dorinde er veel aan doet om onze vereniging een steentje bij te laten dragen wanneer het gaat om inclusie, diversiteit en gelijkheid. Ook gaat zij de maatschappelijke verantwoordelijkheid van een grote sportvereniging niet uit de weg. Extra leuk om te zien dat dat nu ook van buiten de vereniging erkend wordt.

 

Omarm Rotterdam!

‘Omarm Rotterdam!’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport en staat voor elkaar steunen, leiderschap, samenwerking en betrokkenheid. ‘Rotterdammers kunnen met deze band waardering naar elkaar uitspreken en het geeft een gevoel van saamhorigheid en trots! Voor meer diversiteit en inclusie heb je voorlopers nodig, mensen die lef hebben en het verschil willen maken. Zij kunnen met hun enthousiasme vele Rotterdammers meekrijgen in inclusiever denken en doen.

 

→  Bekijk hier de video van de uitreiking (bij 1:00):