Eerste ROBA 3X3 Hang-out smaakt naar meer.

Na het kick-off toernooi hebben 3×3 liefhebbers nu ook kunnen genieten van onze eigen RoBa 3×3 Hang-Out. Op zondagochtend kunnen spelers in een ontspannen omgeving 3 uur lang werken aan skills van zichzelf en van elkaar.

 

Zelfstandigheid 

Maximaal 50 jongens en meiden (in verband met Corona) konden gebruik maken van de hal en de begeleiding. Er werd dan ook 3 uur lang volop gesport. De kinderen konden zelf aan geven wat ze willen gaan doen. Een partijtje spelen? Werken aan ball handling? Werken aan een goed schot? Het kon allemaal en ze deden het ook allemaal.

Er waren 6 velden ter beschikking, dus er was altijd wel plek voor iedereen om iets te doen. Natuurljk terwijl er op de achtergrond lekkere muziek gedraaid werd.

Gratis

Deze zomer zijn de eerste Hang-Outs ter introductie gratis. Na de zomer kun je deelnemen bij betaling van credits.

Aanmelden

Wil je ook aan een 3×3 event mee doen? Wordt dan eerst member van onze RoBa 3×3 community en meld je daarna aan voor een event. We kijken er naar uit je in de hal of buiten op het veld te zien!

>  Word member
>  Meld je aan voor een event

Sponsoring

Om met dit mooie initiatief de kinderen aan het sporten te houden, moeten we de kosten zien te drukken. Ken jij bedrijven die geïnteresseerd zouden zijn om hier aan bij te dragen, stuur de door naar sponsor@rotterdambasketbal.nl om te vragen naar de mogelijkheden!