Okapion de nieuwe sponsor van Heren 1

Met gepaste trots presenteren wij Okapion als nieuwe sponsor van ons heren 1! Dit team heeft de uitdagende taak om RoBa naar promotie divisie te brengen en daar wil Okapion als RoBa Team Angel een handje bij helpen… 

Sinds het oude heren 1 team van Rotterdam Basketbal onder de vlag van Zeeuw & Zeeuw basketbal is gaan spelen, is er een gat in ontstaan in onze senioren afdeling. Met een behoorlijk nieuw Heren 1 team wordt er onder leiding van Robert Brandon met frisse moed gewerkt aan de weg naar de top.

Nieuwe tenues 

En met de nieuwe sponsor horen ook nieuwe tenues. Speciaal voor het 1e team is een uniek design gemaakt. In het design komen 3 elementen terug die het team vertegenwoordigd: de club, de stad Rotterdam en de sponsor. Samen moet dit natuurlijk  de spelers een extra boost geven! 

Wie is Okapion?

Okapion is een bedrijf dat complexe software gebruiksvriendelijk maakt. Door de gebruikerservaring zo simpel mogelijk te ontwerpen zijn onze klanten in staat hun processen te digitaliseren. Dat doen ze bijvoorbeeld voor klanten als Philips, IKEA, LVNL, Samskip, PostNL en nog veel meer. Zij hebben een kantoor in hartje Rotterdam op de Noordsingel. 

Één van de eigenaren van Okapion is jullie waarschijnlijk wel bekend: ons eigen bestuurslid Eelco de Vaal. Mocht je meer willen weten, kun je hem natuurlijk ook persoonlijk benaderen in de hal, of even een kijkje nemen op: www.okapion.com

Waarom sponsort Okapion dit team?

“Allereerst willen wij het basketbal in Rotterdam steunen. Dat is voor ons een win-win: kinderen gezond houden middels een team-sport en tegelijkertijd onze naam dan koppelen aan het vlaggenschip van Rotterdam Basketbal!”, aldus Eelco.

Hoe werkt het sponsoren?

Wil je graag je naam op de wedstrijdtenues en meegenomen worden in de communicatie? Of will je gewoon het Rotterdamse basketbal een handje helpen? Je kunt bij ons de club en de kinderen steunen door: 

  • een specifiek team te sponsoren als “RoBa Team Angel” (minstens 2 seizoenen)
  • de club in zijn algemeen te sponsoren als “RoBa Club Angel”

Van het gesponsorde bedrag gaat het grootste deel naar het bedrukte materiaal, een ander deel naar het team voor extra activiteiten en een gedeelte naar de algemene clubkas 

Ben jij ook geïnteresseerd om de club (RoBa club angel) of een bepaald team (RoBa team angel) te sponsoren? Of ken je een bedrijf die dat mogelijk zou willen doen?  Neem dan vooral contact op met:

Eelco de Vaal via: Sponsor@rotterdambasketbal.nl