Oliebollenbasketbal toernooi 2023: een smakelijk spektakel in de Alexanderhal

Het Oliebollenbasketbal Toernooi van 2023 was een smakelijk evenement dat sportiviteit, gezelligheid en teamspirit combineerde. Op 23 December kwamen teams van verschillende leeftijden en niveaus samen in de Alexanderhal om deel te nemen aan deze unieke en feestelijke sportactiviteit. Dit om samen het jaar 2023 op een mooie, sportieve en gezellige manier af te sluiten.

Tal van teams schreven zich in voor het toernooi, variërend van enthousiaste beginners tot doorgewinterde basketbalspelers. Deelnemende teams hadden creatieve namen bedacht zoals: De Nuggets, Hotweals en Buckets.

Het toernooi werd gespeeld volgens een informeel en leuk format. Teams speelden korte wedstrijden van 13 minuten, met afwisselende regels om het spelelement interessant te houden. Vooral de wedstrijd tussen de coaches en spelers zorgde voor extra uitdaging en hilariteit op het veld. De jeugd liet zich zeker niet kennen, met veel enthousiasme wisten ze de wedstrijd te winnen.

Verse bollen
Een van de hoogtepunten van het toernooi was ongetwijfeld de aanwezigheid van verse oliebollen die door onze vrijwilligers werden geserveerd. Deze vielen zeker in de smaak, veel etende spelers, ouders en vrijwilligers die aan het genieten waren. De geur van versgebakken oliebollen vulde de lucht en voegde een extra dimensie toe aan de sfeer van het olliebollentoernooi.

Naast het basketbal en oliebollen was er ook aandacht voor ander entertainment. Er waren diverse activiteiten zoals een dunkwedstrijd. Mooie dunks die toegejuicht werden door onze gepassioneerde spelers en vrijwilligers.

Winnaars bij lopers en rollers
Hoewel het toernooi voornamelijk draaide om plezier en samenzijn, werden de winnaars toch gehuldigd. Bij de mini’s heeft het team “Koekkie” gewonnen. Ook bij de rollers was er een winnaar aan te wijzen: “Merry”. And last but not least, team “Zwart” mocht de beker in ontvangst nemen namens de oudere teams.

Volgend jaar?
Het Oliebollenbasketbal Toernooi 2023 was niet zomaar een evenement; het is een viering van sport en plezier voor iedereen. Laten we het als een traditie voortzetten en hopelijk zien we jullie allemaal weer terug bij het volgende Oliebollentoernooi in 2024.