Sergio Robinson

Trainer coach | Organisator Alleen Jij Bepaalt | Buurtsportcoach

Over mij

Ik begeleid jongeren naar volwaardige burgers in deze maatschappij. Hiervoor gebruik ik de sport basketbal als middel en maak ik de jongeren bewust van de keuzes die zij maken in het leven (ALLEEN JIJ BEPAALT) wie je bent!

Ik stimuleer de jongeren om keuzes te maken bij alles wat zij doen in het leven maar maak hen ook weer bewust dat elke keuze die zij maken weer een gevolg kan hebben. Omdat ik zelf lang heb gebasketbald en op dit moment nog steeds scheidsrechter ben in het basketbal (landelijk niveau) ben ik mij erg bewust van de keuzes die ik maak op het veld. Zelfs wanneer ik als scheidsrechter ervoor kies om een overtreding niet te fluiten kan dit een gevolg hebben voor hetgeen wat daarna eventueel kan komen. Hierdoor zeg ik niet dat het altijd verkeerd uitpakt, nee dat zeker niet. Maar het feit dat je er bewust van bent dat geen keuze maken eigenlijk ook een keuze is, dit ook weer een gevolg kan hebben. Dat is dan wat ik de jongeren graag mee geef. Wees bewust van de keuzes die je maakt.

De lessen die ik mee geef aan de jongeren haal ik uit mijn ervaringen thuis, de sport en mijn werkervaring. Daarnaast ben ik vader van een prachtige dochter en heb ik altijd met kinderen/jongeren gewerkt.

Contact Info

Phone : …
Email : …