!!! LET OP: ROBA 3x3 Hang Out op zondag 4 juli om 11:00!!!!

RoBa doneert kleding en ballen aan Sportspullenbank

Rotterdam Basketbal weet als geen ander hoe fijn het is, wanneer anderen kunnen helpen door te delen. Daarom gaf het een goed gevoel om dozen met overgebleven kleding en ballen te doneren aan de Sportspullenbank.

 

Sponsoring
In november mocht Rotterdam Basketbal een mooie bijdrage leveren aan de Sportspullenbank. De kleding en ballen die niet meer door RoBa in gebruik waren of simpelweg nooit meer gebruikt zouden worden hebben wij ipv weggooien en vernietigen, gedoneerd aan de Sportspullenbank. Trots op dat wij als Rotterdamse club ook ons steentje bij kunnen dragen!

Sportspullenbank
De ingezamelde kleding en benodigdheden worden gratis verstrekt aan kinderen die lid willen worden van een sportvereniging in Delfshaven. Op korte termijn volgt ook Hillegersberg-Schiebroek. Op deze manier worden kinderen geholpen die onvoldoende financiële middelen hebben om zelf kleding aan te schaffen. 

Dit initiatief is mede tot stand gekomen door een samenwerking tussen het Jeugdfonds Sport en Cultuur, Thuis op Straat, Kledingbank Rotterdam, stichtingen in de wijk, de Rotterdamse hockeyclubs en Rotterdam Sportsupport.

Wil je meer weten over de Sportspullenbank en hoe dit initiatief is ontstaan, maar ook wat jij nog bij zou kunnen dragen. Lees dan dit artikel:

https://www.rotterdamsportsupport.nl/actueel/geef-je-sportkleding-een-tweede-leven-met-de-sportspullenbank