u18-1 ontvangt unieke RoBa tassen van nieuwe sponsor

Het zijn lastige tijden voor het bedrijfsleven en het verenigingsleven. Daarom is het nu extra fijn dat er mensen zijn die vanuit het bedrijf toch willen investeren in het beoefenen van onze sport. Zo heeft Marloes Luijten vanuit BeTwisted unieke RoBa tassen gesponsord voor het selectieteam u18-1.

 

Sponsoring
Be Twisted coacht mensen met behulp van paarden. Met als doel om weer positieve energie te vinden en te houden. Iets wat Marloes ook terug ziet bij Rotterdam Basketbal waar haar zoon in speelt. Positieve energie krijgen voor fysieke en mentale ontwikkeling door elke dag weer jezelf uit te dagen in de sport. 

Unieke tas
Dat onze selectieteams via sponsor Klondike Cabins al unieke tenues hadden ontvangen, was al bekend. Daarom is er gezocht naar een bijpassende tas. Die was alleen te realiseren door deze zelf te ontwerpen. Compleet in onze brand met de “Our city, our game” pay-off. Het resultaat werd positief ontvangen door de jongens en coaches. Iedereen is er van overtuigd dat het bijdraagt aan de professionele uitstraling die bij een eredivisie team hoort.

 

Ook sponsoren?
Heb je interesse om onze spelers en speelsters te ondersteunen en tegelijk je merk te promoten? Vraag naar de mogelijkheden aan Eelco De Vaal via: sponsor@rotterdambasketbal.nl.