Esports toernooi bij RoBa!

Word jij de nieuwe FIFA 22 clubkampioen, dan ga jij Rotterdam Basketbal vertegenwoordigen tijdens de finale in de Kuip! Of word je king of the hill in het Super Smash Bros: Ultimate-toernooi en speel je de finale in de hypermoderne Esports Space van het Grafisch Lyceum Rotterdam?

Op zondag 14 november hebben we weer een leuke activiteit voor jullie gepland!

Lekker een potje gamen met je vrienden kan natuurlijk ook! Er is een professionele esporter aanwezig die je kunt uitdagen of om tips en tricks kan vragen. Tijdens de Esports Tour kan het allemaal. En met een informatieve en interactieve presentatie van Koen Schobbers, kunnen jij en je ouders ook nog wat leren.

De Esports Tour is in de sporthal van Rotterdam Basketbal op zondag 14 november 2021 van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang en deelname is gratis.

Wil jij ook meedoen aan het FIFA toernooi? Schrijf je dan in via deze link: https://forms.gle/EVSGDRYdPc9zqiw46

De kantine zal open zijn voor kleine consumpties zoals drinken, chips, etc.

Tot dan!

 

Corona regels

Omdat we uiteraard rekening moeten houden met de maatregelen is iedereen vanaf 13 jaar verplicht tot het tonen van een geldige Corona QR-code en vanaf 14 jaar ook een ID. Dit kan een QR-code zijn van: bewijs van volledige vaccinatie, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag.