Onze Dames blijven online fit in Corona tijd.

Het kabinet heeft sinds een aantal maanden de maatregelen met betrekking tot teamsporten behoorlijk aangescherpt. Een van die maatregelen is dat wij niet mogen binnen sporten wat betekent dat wij onze geliefde sport Basketbal helaas nog niet kunnen uitoefenen. Gelukkig zijn er teams zoals onze dames die toch fit weten te blijven.

 

Hopelijk komt er op de korte termijn verandering in de maatregelen en kunnen wij elkaar binnenkort weer in de sporthal ontmoeten. Tot die tijd kunnen wij zelf fit blijven, samen op afstand of individueel. Er zijn voldoende mogelijkheden om actief te zijn, zorg dat je straks fysiek en mentaal klaar bent om weer met al je teamspelers te kunnen Basketballen!

 

Online training

Wie zich zeker niet uit het veld laten slaan door de aangescherpte maatregelen, zijn onze Dames! Elke week komen zij online samen om op afstand fit te blijven. Dames 1, VU18, VU16 en VU14 hebben het initiatief genomen om in deze ongewone tijden toch elkaar op te zoeken wetende dat door voldoende te bewegen je gezond, fit en vrolijk kan blijven. Want 1 ding weten wij zeker: Corona heeft ons leven enorm veranderd en merken dat het impact heeft op allerlei manieren. Dit mooie initiatief van onze Dames laat ons weer zien hoe wij ons toch ook weer snel kunnen aanpassen met de middelen die er voorhanden zijn. Aan iedereen: kijk wat de mogelijkheden zijn met je team, zoek elkaar op (online) of ga met 1 teammaatje buiten sporten. Dames, “thumbs up”, ga zo door en tot snel in de sporthal!