Onze teams zijn weer begonnen!

Alle teams van RoBa hebben dit weekend weer kunnen trainen. Zowel Zaterdag als Zondag kon iedereen zich weer van zijn beste kant laten zien. De liefde voor Basketbal is er nog steeds! Ondanks dat wij lang niet met elkaar hebben kunnen spelen.

 

Eindelijk was het dan zover, onze teams mochten afgelopen weekend weer gezamenlijk buiten de trainingen hervatten op het buitencourt in Nesselande, Rotterdam. Sinds de strengere Corona maatregelen die in December zijn genomen, hebben onze spelers helaas een aantal maanden niet in teamverband kunnen spelen. De planning was al om dit eerder te gaan doen, het winterse weer zette dit plan even in de ijskast. Maar ondanks dit, zal hopelijk iedereen van deze mooie koude periode hebben genoten!

Een mooier weekend hadden wij ons niet kunnen wensen, zonnetje en een temperatuur van ongeveer 16 graden. Wat een verschil met een week eerder, waarbij wij onze handschoenen, sjaals en mutsen nog droegen. Het hele weekend (zowel zaterdag en zondag) stonden een aantal trainingen gepland. Alle teams hebben kunnen trainen, iedereen was hard aan het werk. Met de zon op de achtergrond genoot iedereen weer als vanouds, Basketbal met elkaar is natuurlijk wel hoe het zou moeten zijn! En wij gaan er vanuit dat dit de komende weken ook zal blijven. In ieder geval als het weer het toe laat, aan het enthousiasme zal het in in ieder geval niet liggen.   

Hieronder een korte video samenvatting van de u14-1 training.

In de gallery kun je alle foto’s en video’s bekijken.