Spelers vs. Ouders

Wat is leuker dan van je eigen ouders winnen? U10 heeft een basketbal game gespeeld tegen de leukste tegenstander: hun eigen vader of moeder…

Coach Daniro startte de training een aantal weken geleden als elke andere training. Wat de kinderen niet wisten, is dat de ouders, als verrassing, mee gingen doen en dat de kinderen tegen de ouders zouden gaan spelen. Het was een mooi moment op de gezichten van de kinderen. Wat doen die ouders opeens hier in een sportoutfit?

Toen werd het al snel duidelijk, een partijtje stond er op de planning. Enthousiast werd er aan de game begonnen. Eerlijk is eerlijk, de spelers van U10 konden aardig met het tempo meekomen. Goed samengespeeld en mooie punten gemaakt. Met veel passie werd er verdedigd. De ouders kwamen er niet zomaar door.

Al met al, een leuke ervaring om zeker nog een keer te herhalen. Dit smaakt naar meer! En ouders, be prepared…

Woensdagavond Easyball
En omdat er vaker vragen van ouderen komen die gewoon 1x per week een balletje willen gooien omdat ze dat vroeger ook gedaan hebben, zijn we op de woensdagavond gestart met een Easyball avond! Kom langs om een balletje te gooien van 21:00 tot 22:30 in de Alexanderhal. En vind je het leuk, dan gaan we volgend seizoen er een vaste, gezellige avond van maken! 

 

Hieronder nog een leuke video impressie van strijd tussen de ouders en de kinderen: